152. Motoros vezetéstechnikai tréningek Győrben 2013-ban

Éjfél múlt fél órával...
Most sikerült regisztrálnom a Route 82 Motoros Túraklub szervezésében indított 2013-ban másodjára megrendezésre kerülő motoros vezetéstechnikai tréningre. Részletek:

Vezetéstechnikai tréningek 2013-ban
2013-ban ismét szervezünk motoros vezetéstechnikai tréningeket a GY-M-S megyei Rendőrfőkapitányság Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottság, a Közlekedési Felügyelőség, valamint az ETO Park támogatásával. Összesen 5 alkalommal kerül sor a rendezvény megtartására, és a vezetéstechnikai fogások elsajátítására.

A tavalyihoz hasonlóan, idén is honlapunkon keresztül lesz lehetőség az egyes képzésekre regisztrálni, mivel a résztvevők száma továbbra is korlátozott lesz az oktatás rugalmas lebonyolítása érdekében. A regisztrációs felület mindig a képzés dátuma előtt 2 héttel kerül megnyitásra, melyről az érdeklődőket e-mailben, illetve Facebook oldalunkon keresztül is értesítjük.

A képzések szombati napokon kerülnek megrendezésre 9 - 14 óra között. Az oktatásokat enyhe esőzés esetén is megtartjuk, erős esőzés esetén elmarad.

A képzések dátumai 2013-ban:
- május 18.
- június 29.
- július 20.
- augusztus 10.

Az időpontok változtatásának jogát fenntartjuk!
A tréningeken minden részvevő a saját motorkerékpárjával vesz részt, melynek nem megfelelő műszaki állapota (kopott gumi, olajfolyás stb) esetén a részvételt nem engedélyezzük. Szintén megtagadjuk a részvétel lehetőségét azoktól, akik nem megfelelő ruházatban akarnak részt venni a tréningen. Nem vagyunk szadisták, így a hosszú nadrág, csizma, kesztyű, póló, elegendő, de jobban örülünk a protektoros vagy bőr ruházatnak. Bukósisak kötelező! Alkoholos befolyásoltság illetve bódultságot okozó szerek hatása alatt álló személyek a képzésen nem vehetnek részt! A rendezvényeken mindenki saját felelősségére vesz részt, az esetlegesen bekövetkező balesetekért a rendező és a támogatók semmilyen felelősséget nem vállalnak.